Archieven: Massages

png

DUO Massage

Een heerlijk massage moment voor twee. Jullie worden tegelijkertijd gemasseerd. Qualitytime voor jouw en je liefste, je vriend(in), moeder, zus of andere dierbare. Samen er even helemaal tussen uit.
Lees Verder

DUO Relax Arrangement

Een heerlijk verwenarrangement voor twee. Ontvangst met een welkomstdrankje. Een warm voetenbad met geurende olie en een voetenscrub
Lees Verder

Ontspanningsmassage

Deze massage is gericht op totale ontspanning van lichaam en geest. Je hoeft even helemaal niets. Warme olie en een massage van top tot teen, zal je verfrist en uitgerust doen voelen.
Lees Verder

LomiLomi Massage

Lomi Lomi is een vloeiende en zachte Hawaiiaanse massage. Lange strijkingen die je kunt vergelijken met golven van de oceaan, kalmeren het lichaam. Een bijzondere beleving, met veel en warme olie.
Lees Verder

LomiLomi Nek, rug, schouder

Lomi Lomi is een vloeiende en zachte Hawaiiaanse massage. Lange strijkingen kalmeren het hoofd. Even al je zorgen vergeten. Ook je nek, schouders en decolleté worden gemasseerd. Pure ontspanning.
Lees Verder

Voet Massage

Een puur verwenmoment voor je voeten. Eerst een warm voetenbad met heerlijk geurende olie en daarna een verfrissende scrub. Dan volgt een verkwikkende voetmassage voor een vitaliserend effect.
Lees Verder

Hotstone

Een weldaad voor vermoeide of stramme spieren Ronde platte stenen worden verwarmd en op specifieke plaatsen op het lichaam geplaatst. Spieren verzachten en je voelt je weer ontspannen en soepel.
Lees Verder

Geen producten in de winkelwagen.