Hooggevoelig of sensitief? Massage helpt je ontprikkelen

png

HOOGGEVOELIG OF SENSITIEF?

Dat is geen vreemd woord voor ons. Alles komt lekker ongefilterd binnen, alle voelsprieten staat aan, geluid, sfeer, humeur, geur, kleur en alles wat er om je heen gebeurt .. ja dat is soms behoorlijk veel. Logisch dat je dan wel eens even weg wil, even naar buiten wil vluchten of gewoon wat langer op het toilet blijft ‘hangen’ (mijn favoriet als de andere geen optie zijn 😜)

Een Mixt Massage is gericht op het tot rust brengen van je lichaam en geest en je zenuwstelsel. Door het masseren voel je je lijf en als je door te voelen sterds bewuster wordt van wat je voelt, raken gedachten naar de achtergrond..

Een heel zacht muziekje, de warmte en de rust bii ons binnen in combinatie met een moment speciaal voor jou alleen (of samen) maakt dat je heel snel in een diepe onstspanning komt. Je hoeft even niets te zijn, geen collega, mama, partner of wat dan ook… je heift aan geen enkele verwachting te voldoen. Je mag gewoon even jezelf zijn zonder verplichtingen en mét alle vrijheid die in je huist!

Wat een heerlijkheid!

Doooeeii prikkels, doeei alles wat to much is… hallooo jij! Hoooi ontspanning! Hoooi chillmodus 😍🌸💫

Geen producten in de winkelwagen.