Sfeerimpressie van ons retreat ‘Reis voorbij Excuses’

png

Verrassend en erg bijzonder! 🤩🌸🌳 Dat zijn de beste woorden om onze reis super kort mee te beschrijven. Op de persoonlijke intenties en vraagstukken van de deelnemers gaan we hier (natuurlijk) niet in. Wel kan ik vertellen over de mooie klik tussen onze pak-pony Puck en een van onze deelneemsters. Prachtig te zien hoe die twee elkaar rust gaven en met veel plezier samen vele kilometers hebben afgelegd. Hoe ons paard Flore kon uitleggen dat je liefdevol maar oh zo duidelijk grenzen kan aangeven en dat je daar samen heel tevreden van wordt. Ons plezier met het maken van het kampvuur en vervolgens het koken daarop in een echt heksenketeltje. De mooie avond bij het vuur. Het basiskamp met het rode hondje dat zich al snel ontpopte tot hoedster van de groep. En de prachtige afronding waarin ieders intentie nog eens op bijzondere wijze bevestigd werd. Maar beter dan deze sfeerimpressie zijn misschien wel de foto’s. Die vertellen het hele verhaal. Iedere reis is weer anders en als je benieuwd bent naar jouw reis, meld je dan aan.

Locatie: ‘De Dansende Bomen’, Veluwse bossen, NL
Duur: 4 dagen, 3 nachten
Accomodatie: kleinte tenten
Type: wandeltrektocht met pakpaarden
Conditieniveau: gemiddeld.
Afstand per dag: min 5 km, max 15 km

 

Voor de Reis voorbij Excuses van 22 t/m 25 september zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.
Voel je dat dit resoneert? Ben je toe aan een transformatie?

Aanmelden of vragen? Stuur een email naar info@pktrainingen.com of stuur een whats app naar 0650577003 Nely Kievit of naar 0616544307 Nelly Abbenes, bellen mag natuurlijk ook. Altijd fijn even live contact.

 

Data coming soon
2023 – Salir, Portugal

#retreat #persoonlijkegroei #ontwikkelen #ceremonie #trektocht #innerlijkekracht #innerlijkewijsheid #veluwe #bossen #4daagse #wandelen #paardenwijsheid

Geen producten in de winkelwagen.