Sneak preview Droom Nr 2 😍

png
Reis-voorbij-excuses

🌸 Een sneak preview van een ontkiemende droom (nr 2) die uitkomt…💫

(Droom nr 1 was mijn eigen praktijk – Mixt Massage 😍😉)

Carrière begonnen na mn economische achtergrond op de MBO Adminstrateur, gevolgd door HBO Small Business & Retail Management. Veel gedaan in de commerciële wereld van auto’s, luxe jachten, caravans, B2B en B2C beurzen georganiseerd, daarna in de cv ketels en andere installaties zoals airco’s, warmtepompen en warmteterugwinsystemen die ons leven comfortabel maken. En dat laatstse nog steeds een kleine 2 dagen per week en dat blijft voorlopig zo want het geeft me de stabiele financiële basis, die ik nodig heb tijdens de ontwikkeling van droom nr 2. De overige dagen en bijna alle avonden en zaterdags masseer ik (samen met Iris) in de Mixt praktijk op dn diek.

En ja de commerciële wereld; was altijd superleuk en ik was dol op de leuke collega’s, de mooie auto’s, de verhalen van de mensen die hun droomjacht kochten en droomreizen wilden maken, de ondernemers die ik opzocht om ze te enthousiasmeren om samen te komen op ‘onze’ beurs en hun bedrijven te presenteren. De feestjes, de diversiteit, de verschillende jobs, de leuke collega’s, de buitenlandse avonturen etc het heeft me gevormd, veel geleerd en nu merk ik dat ik toch heel zachtjes aan een andere kant op groei. Eind 2019 mijn eigen praktijk begonnen. Een plek waar mensen even kunnen ontsnappen aan de sleur van de dag, de drukte, verplichtingen enzovoort. Even een momentje voor zichzelf. Voelen wat je lichaam je te vertellen heeft tijdens de massages. En ja dat is iets wat ik graag faciliteer. En ik wil deze kant van ‘werken’ verder ontdekken ipv een job achter een scherm. Dat is geen ‘werken’ meer voor mij, dat is leven. Leven met elkaar en zoeken naar ons ultiem geluk. Ja die kant wil ik op…

De kant van de natuur, de mens en de dieren.. de psyche, het hart, het lichaam, de wijsheid van de natuur, de dingen uit het verleden die ons tegenhouden het leven van je dromen te leven en hoe je die blokkerende energie kunt loslaten. Ik heb enorm, ja echt enorm veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, op allerlei vlakken, van klassieke psychologie, alternatieve geneeswijzen, helende dansvormen zoals tantric dance, tantra massage, extatic dans, AUM (Awareness Understanding Meditation), trancereizen, lichaamswerk, ademwerk, massage, lomilomi, flying dance, hypnose, familieopstellingen, beginselen van NLP, paardencoaching, maancircels, vrouwencircels, yoga, hartvolschool, EMDR, stilteretraites, trektochten te paard en ga zo maar door. Ze hebben me zoveel geleerd, over mezelf, over anderen, over de liefde, over verdriet, over mijn lijf, over verbinding, over trauma, over dromen, over het leven.

En vorig voorjaar zei mijn paardentrainster (Nelly Abbenes) ineens… Nely, wij moeten samen iets neerzetten! Wanneer heb je tijd voor koffie.

We dronken koffie, brainstormden alsof ons leven er vanaf hing, het klopte en alles ging vanzelf… het zaadje was geplant.. en toen kwam de zomer en de winter en weer een voorjaar en we spraken er niet meer over..
Tot afgelopen maand..! Het zaadje kwam boven de grond en gaven het water, wat bemesting en NU!

.. NU staat het er ineens! We zijn er klaar voor! Nelly Abbenes haar gignatisch uitgebreide kennis en levenservaring (Later zal ik haar nog uitgebreid introduceren aan jullie) samen met de mijne:

🔥 🚶‍♀️🏕 We organiseren een vierdaagse wandeltrektocht met pakpaarden door een stuk pure natuur in Nederland (en volgend jaar een 10 daagse door Portugal). De tocht is gericht op bezinning, persoonlijke groei en geweldige inzichten, inzicht in die dingen waar je graag een licht op wil schijnen of die nodig zijn om jouw dromen uit te laten komen of gewoon om je op te laden, weg te zijn van de sleur en je helemaal te verbinden met jezelf, elkaar, de dieren en de schitterende natuur om ons heen. 🌳🐴⛺️❤️‍🔥

Eindelijk…. Alles komt hierin samen!
De wijsheid van de natuur, de liefde van en voor dieren en wij zelf als mens met als onze gebreken en onze kwaliteiten. Mix dat eens en kijk eens wat een pracht!

We noemen het: REIS VOORBIJ EXCUSES.
De fb-pagina is ook net boven de grond uitgekomen 😉 en gaat groeien! Kijk je mee hoe ze groeit? Ga naar: www.facebook.com/reisvoorbijexcuses

Data
18 ™ 21 augustus 2022
1 ™ 4 september 2022
22 ™ 25 september 2022

Locatie: ‘De Dansende Bomen’, Veluwse bossen, NL
Duur: 4 dagen, 3 nachten
Accomodatie: kleinte tenten
Type: wandeltrektocht met pakpaarden
Conditieniveau: gemiddeld.
Afstand per dag: min 5 km, max 15 km
Aanmelden of vragen? Stuur een email naar info@pktrainingen.com of info@mixtmassage.nl of stuur een whats app naar 0650577003 Nely Kievit of naar 0616544307 Nelly Abbenes

Data coming soon
2023 – Salir, Portugal

Foto: Mohr en ik, ultieme vrijheid!

 

www.pktrainingen.com voor meer info of volg ons via fb of instagram ‘Reis voorbij Excuses’.

Geen producten in de winkelwagen.